De activiteiten van Zorgburo De Liemers zijn in verband met het Coronavirus ook afgelast. Onze medewerkers zitten echter niet stil!

Elke werkdag plaatsen wij hier een filmpje met daarop een activiteit die thuis met de kinderen gedaan kan worden. Veel plezier!

3/4: Misschien mag je met je ouders dit weekend wel even een rondje in de wijk lopen, om samen met je ouders op berenjacht te gaan. Houd je dan natuurlijk wel aan de regels die buiten gelden: het moet niet druk worden op straat en de 1,5 meter afstand geldt ook als je op berenjacht bent! In het filmpje hieronder gaan we met Mariët op berenjacht, Mariët legt uit wat de bedoeling is. De afstreepkaart, kleurplaatjes voor in de brievenbus, kleurplaat, bingokaart, opdrachtenkaart en het diploma kun je vinden op onze facebookpagina. De googlemaps kaart waarop je kunt zien waar alle beren in jouw woonplaats te vinden zijn, vind je ook op onze facebookpagina. Kun je ze niet vinden? Laat dan een opmerking achter op onze facebookpagina, dan helpen we je. Je kunt natuurlijk ook zonder de genoemde papieren of de googlemaps kaart naar beren gaan zoeken, je vindt er vast wel een aantal. Heel veel mensen hebben er 1 voor hun raam gezet.

Veel plezier op berenjacht!

4/2: Ria, de handenwas challenge...

1/4: Deze keer gaan jullie koken met Mariët, zelf ontbijtkoek maken :-)

31/3: vandaag spelen we Yahtzee met Ria:

30/3: het is weer maandag, dus weer tijd voor een vlog van Ria:

27/3: Maak met de tips van Mariët de mooiste fotocollages, ook voor jongeren en volwassenen is 'ie leuk!
Op maandag weer het volgende filmpje.

26/3: Ria vertelt een sprookje:

25/3: Bewegen en leren kun je combineren, hier is Mariët weer voor jullie:

24/3: De gedachtenkast van Ria :-)

23/3: Knikkerbaan maken, gemaakt door Mariët:

20/3: het eerste YouTube filmpje is binnen. En omdat het vandaag een werkdag is, plaats ik hem maar meteen hieronder.... Misschien leuk om in het weekend uit te proberen, een solo-parcoursje, gemaakt door Mariët: