Wij zoeken stagiaires voor het schooljaar 2021-2022.

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage?

Beschikbaar op de vrijdagavond en/of zaterdag?

Dan zoeken wij jou!


Wij zoeken:

Voor de afdeling Vrije Tijd zoeken wij voor de vrijdagavond- en/of zaterdagactiviteiten tweedejaars studenten van een MBO4 of HBO opleiding SPH, Pedagogiek of Social Work.


Wie zijn wij:

Zorgburo de Liemers ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met Autisme in hun ontwikkeling naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Onze begeleiding is gericht op het geven van inzicht in niet alleen beperkingen, maar vooral in mogelijkheden. We investeren in het aanleren van vaardigheden, in een sterk eigen netwerk en in een stabiele omgeving. Hierdoor vergroten we de kansen op zelfstandigheid.


Wat doet afdeling Vrije Tijd:

Tijdens de dag- en avondactiviteiten begeleid je, met een gediplomeerde medewerker, een groep tussen 5 - 10 kinderen/jongeren (5 tot ongeveer 30 jaar) met Autisme en aanverwante stoornissen.

Deze activiteiten vinden plaats op de vrijdagavond, zaterdag en tijdens schoolvakanties ook op andere doordeweekse dagen.

Met de deelnemers werk je aan doelen die gericht zijn op de sociale omgang en het aanleren van vaardigheden.


Werkzaamheden:

Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van een activiteit van een vaste groep kinderen/jongeren. In het begin van de stage wordt er van je verwacht dat je meedenkt met de voorbereiding van de activiteit, om gaandeweg steeds meer zelfstandig te kunnen werken. Je organiseert en begeleidt dan individueel activiteiten (natuurlijk wel onder begeleiding van de vaste begele). Samen met de vaste begeleider ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In de afronding wordt er opgeruimd, gerapporteerd en huishoudelijke taken verricht.

 

Wij vragen:

  • Je bent een tweedejaars stagiaire van een relevante MBO4 of HBO opleiding, SPH, Pedagogiek of Social Work,
  • Je zit niet vast aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld.
  • We zijn op zoek naar creatieve stagiaires die het een uitdaging vinden om met een groep kinderen/jongeren alledaagse activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren.
  • Daarnaast wil je de verantwoordelijkheid ontwikkelen om samen een groep te draaien.


Wij bieden:
Een stagevergoeding conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Stagelopen in een kleinschalige instelling met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng.

Herken je jezelf in deze vacature? Dan horen wij heel graag van je!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Staverman, Coördinator planner Vrije Tijd, telefoon 0316-533333.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag per e-mail een schriftelijke sollicitatie met CV: j.staverman@zorgburodeliemers.nl
Jenny heeft vakantie tot 2 september, vanaf die dag zal zij de mailtjes beantwoorden en is zij bereikbaar voor vragen. Als je voor 2 september belt kunnen we kijken of er iemand anders antwoord kan geven op je vraag, dus bel gerust.....

Sluitingsdatum 30 september 2021.