Wij zoeken vanaf november 2020 voor afdeling Wonen een

woonbegeleider

24 uur

 

De functie:
Binnen de afdeling Beschermd wonen worden jongvolwassenen met autisme en een normale begaafdheid begeleid. Deze jongvolwassenen zijn nog niet toe zijn aan zelfstandig wonen en hebben hierin gevarieerde hulpvragen. De individuele behoefte bepaalt op welke gebieden de jongvolwassene ondersteuning ontvangt. Deze ondersteuning vindt vervolgens zo veel mogelijk individueel plaats, aan de hand van een zorgplan. Het doel van de begeleiding is het vergroten van zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Dit met als uiteindelijk doel doorstoom naar een eigen woonplek.

Wij vragen:
Een begeleider met een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding. Je hebt bij voorkeur aantoonbare kennis van en ervaring met de begeleiding van jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis en een normale begaafdheid. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent stressbestendig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), enthousiast en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Wij bieden: Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40. Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van Gaal, team coördinator afdeling Wonen, telefoon 0316-533333 of 0682866821.

Reacties op deze vacature graag per mail: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl.Je kunt reageren tot en met woensdag 23 september. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 28 september.

Als je voor vrijdag 25 september nog geen reactie van ons hebt ontvangen, dan word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring beter aansluiten.

Deze vacature wordt tegelijk intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.