Nieuwsbrief Cliëntenraad

Zorgburo De Liemers       2022, nr 1

 

Beste cliënt/cliëntvertegenwoordiger,

 

Wat vliegt de tijd, alweer de tweede nieuwsbrief vanuit de cliëntenraad. Via deze nieuwsbrief willen we alle cliënten op de hoogte houden van onze werkzaamheden, nieuws en om input vragen.

Vacature lid cliëntenraad
Om onze plannen voor de cliëntenraad zo goed mogelijk uit te voeren zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor de cliëntenraad. Als lid denk je mee met de plannen van het Zorgburo en kom je op voor de belangen van alle cliënten. De vacature staat open voor zowel cliënten als naasten. Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op via cr@zorgburodeliemers.nl

Cliënt tevredenheidsonderzoek
Naast onze eigen cliëntenpoll heeft Zorgburo de Liemers ook een onderzoek gedaan, het cliënt tevredenheidsonderzoek. De cliënten zijn over het algemeen erg tevreden, waar wij als cliëntenraad erg blij mee zijn. Uit zowel dit tevredenheidsonderzoek, als uit onze cliëntenpoll zijn wat verbeterpunten gekomen waarover wij in gesprek gaan met het bestuur om deze aan te pakken. In onze volgende nieuwsbrief hopen we u hier de resultaten over te kunnen melden.

Medezeggenschapsregeling
Ook binnen de cliëntenraad zijn we constant bezig met verbeterpunten en een grote daarvan was de medezeggenschapsregeling en het huishoudelijk reglement. Hierin staat precies beschreven hoe de cliëntenraad werkt en wat wij kunnen doen. Door een wetswijziging waren onze oude regelingen niet meer up to date. In een werkgroep hebben wij ze daarom aangepast en hopen ze binnenkort in te laten gaan.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met cr@zorgburodeliemers.nl

Cliëntenraad Zorgburo de Liemers

Terug naar overzicht