Stageplaatsen

Zorgburo De Liemers is een erkend leerbedrijf. Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Tijdens je stage leren we je graag meer over ons werk en hoe je de best mogelijke ondersteuning aan mensen met autisme kan bieden. Wij vinden het belangrijk dat stagiaires zichzelf kunnen ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt een stagevergoeding conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

Tijdens verschillende activiteiten begeleid je, samen met een gediplomeerde medewerker, een groep kinderen en/of jongeren met autisme en aanverwante stoornissen. Met de jeugdigen werk je aan doelen die gericht zijn op de sociale omgang met anderen en het aanleren van vaardigheden die van pas komen in het dagelijks leven.

Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van de activiteiten van een vaste groep kinderen en/of jongeren. Samen met de vaste begeleider ben je verantwoordelijk voor het draaien van de groep waarin structuur, duidelijkheid en individuele aanpassingen van belang zijn. In het begin van de stage wordt je intensief begeleid en denk je vooral mee, gaandeweg wordt er steeds meer zelfstandigheid van je verwacht.

Herken jij jezelf in het volgende profiel, dan is een stageplaats bij Zorgburo De Liemers interessant voor jou:

  • Je volgt een relevante Mbo-4 of Hbo-opleiding, zoals SPH, Pedagogiek of Social Work.
  • Je ben flexibel inzetbaar en zit niet vast aan de stagedagen die vanuit school worden gesteld.
  • Je bent creatief en vindt het een uitdaging om met een groep kinderen/jongeren alledaagse activiteiten voor te bereiden, te ondernemen en te evalueren/rapporteren.
  • Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen.

Ben je  enthousiast geworden over onze organisatie, dan nodigen we je uit een sollicitatiebrief te schrijven!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenny Staverman, via telefoonnummer 0316-533333. Of vul het contactformulier in dat hieronder staat.

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.