Nieuws

Nieuwe vacature: Geplaatst op: 22 juli 2021 We zijn op zoek naar iemand die om de zaterdag een vaste groep kinderen wil begeleiden. Het doel van de activiteiten is het stimuleren van de sociale... Lees verder Op zoek naar Ambulant Begeleiders Geplaatst op: 12 juli 2021 Kom je bij ons werken? 
Wij zijn op zoek naar ambualnt begeleiders. 
Klik hier voor de vacature Ambulant Begeleider.
Klik hier voor al onze vacatures. Lees verder
Re-integratie medewerker: vacature! Geplaatst op: 9 juli 2021 We zijn op zoek naar iemand die onze Re-inegratie afdeling wil versterken. Heb je een afgeronde HBO-opleiding en een gecertificeerde jobcoachopleiding,... Lees verder Nieuwe vacatures. Kijk snel! Geplaatst op: 29 juni 2021 Voor de afdeling Beschermd Wonen zoeken wij een nieuwe begeleider en een invalkracht voor deze zomer.
Lijkt het je wat? Kijk snel hier! Lees verder
Stageplaatsen beschikbaar! Geplaatst op: 31 mei 2021 Wij hebben nog plek voor stagiaires in het schooljaar 2021-2022.
Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage?
Ben je met name beschikbaar in de... Lees verder
Wij zoeken regelmatig ambulant begeleiders Geplaatst op: 4 mei 2021 Wij zijn een snelgroeiende dynamische organisatie, die begeleiding en behandeling biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met de diagnose autisme. Omdat... Lees verder Vacature Begeleider Vrije Tijd Geplaatst op: 21 april 2021 De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag, en om de week op vrijdagavond, een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme... Lees verder Op kamp in de zomervakantie! Geplaatst op: 12 februari 2021 Voor elke leeftijd een passend zomerkamp bij Zorgburo De Liemers... Lees verder Harde lockdown en Zorgburo De Liemers Geplaatst op: 15 december 2020 Harde lock down en contactberoepen in de zorgsector, wat betekent dit voor Zorgburo De Liemers? Lees verder Extra maatregelen tweede golf COVID19 Geplaatst op: 16 oktober 2020 Het aantal besmettingen met het Coronavirus loopt in Nederland weer op. Zorgburo De Liemers heeft daarom het volgende beleid opgesteld.
Lees verder
Zorgburo en Corona Geplaatst op: 19 maart 2020 Informatie, tips, activiteiten met kinderen... u vindt het op onze site. Lees verder Zorgburo in Zutphen en Brummen Geplaatst op: 2 december 2019 Zorgburo nu ook actief in de gemeente Zutphen en Brummen van de Regio Midden IJssel/Oost Veluwe
Vanaf 1 januari 2019 heeft het Zorgburo ook contracten... Lees verder
De Wet Langdurige Zorg gaat veranderen Geplaatst op: 2 december 2019 De Wet langdurige zorg (Wlz) wordt ook toegankelijk gemaakt voor cliënten vanaf 18 jaar met een psychische stoornis. De zorg voor jeugdigen tot 18 jaar met een... Lees verder Academische Werkplaats Autisme Geplaatst op: 2 december 2019 Louis Sloot, directeur van het Zorgburo, is benoemd tot formeel adviseur  binnnen de projectgroep “Omgaan met (het eigen) autisme” van de Academische... Lees verder Ministerie interviewt cliënten Zorgburo De Liemers Geplaatst op: 2 december 2019 Ministerie interviewt  clienten van Zorgburo De Liemers
Vanuit autisme bekeken is bezig met het volgende onderzoek:
beïnvloedt het diagnosetraject de manier... Lees verder