Begeleiding bij re-integratie volwassenen

Wij bieden re-integratietrajecten en jobcoaching aan. Dit kan zijn in opdracht van het UWV of de Regionale Sociale Dienst De Liemers (bij een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering). Verder zijn wij gecontracteerd om in bepaalde gemeenten begeleiding bij re-integratie te mogen bieden (vanuit de Participatiewet). Het uitgangspunt van re-integratie is dat toegewerkt wordt naar regulier werk, beschut werk en/of vrijwilligerswerk. We inventariseren samen met je wat je wensen, behoeften en mogelijkheden zijn.

 

Cliënttevredenheid
Wij bieden verschillende re-integratie trajecten aan in opdracht van het UWV. Het door ons aangeboden Werk-fit traject is door cliënten met een 8,8 beoordeeld. Bij een Werk-fit traject begeleiden we je naar een werkervaringsplek of vrijwilligerswerk. Na het traject heb je voldoende capaciteiten om naar vermogen aan het werk te gaan en op zoek te gaan naar een passende betaalde baan. Cliënten gaven in het tevredenheidsonderzoek aan dat de kennismaking prettig is verlopen, dat de begeleiders de situatie goed begrijpen, dat er rekening wordt gehouden met hun wensen en dat de informatievoorziening tijdens het traject goed was. Wil je meer weten over het Werk-fit traject, kijk dan hier.

         

 

Wachtlijst

Klik hier als je wilt weten of er een wachtlijst is en zo ja hoe lang.

 

Contactformulier Re-integratie

Heb je vragen over re-integratietrajecten of jobcoaching, vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.