Aanmelden voor zorgverlening van Zorgburo De Liemers kan op twee verschillende manieren:

  • Telefonisch Via ons centrale telefoonnummer 0316 – 53 33 33. Kies 1, voor de intakefunctionaris, in het kiesmenu. Je krijgt direct de intakefunctionaris aan de lijn, zodat je samen kunt bespreken wat je hulpvraag is en welke ondersteuning daarbij zou passen.
  • Via het contactformulier Vul het contactformulier onderaan de pagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je hulpvraag en de mogelijkheden voor ondersteuning te bespreken.

Na het eerste contact wordt een intakegesprek ingepland waarin je hulpvraag, de problemen waar je tegen aan loopt en je wensen voor hulpverlening besproken worden. De intakefunctionaris zal adviseren welke hulpverlening het beste inslaat bij jouw hulpvraag. Het kan zijn dat er een (korte) wachtlijst is voor de zorgverlening die jij nodig hebt. Wij proberen de wachttijden uiteraard zo veel mogelijk te beperken.

Wanneer je aan de beurt bent voor hulpverlening, zal de betreffende begeleider of behandelaar contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Na het kennismakingsgesprek zal er samen met jou een zorgplan opgesteld worden met de doelen waaraan je gaat werken.

Vul onderstaand formulier in als je geintersseerd bent in onze hulpverlening. Dan wordt er binnen 7 dagen contact met je opgenomen.

Contactformulier aanvragen hulpverlening