Wij zoeken een

Invalkracht afdeling Vrije tijd

Zorgburo De Liemers biedt begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme met een normale begaafdheid. Wij bieden behandeling, begeleid wonen voor (jong)volwassenen, vrije tijd activiteiten voor kinderen en jongeren, ambulante begeleiding, onderwijsondersteuning, re-integratietrajecten en jobcoaching. Sta jij open voor een leuke baan als invalkracht voor de afdeling Vrije tijd en kun je je vinden in onderstaand profiel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie

De afdeling Vrije Tijd organiseert meerdere soorten activiteiten voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid (5 tot 18 jaar). Woensdagmiddagactiviteit,  vrijdagavondactiviteit, zaterdagactiviteit en logeerweekend. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de deelnemers een leuke dag/weekend bezorgd, gewerkt aan leerdoelen en worden ouders ontlast. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten. Het doel van de activiteiten is o.a. het stimuleren
van de sociale ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vergroten en het leren variatie aan te brengen in vrijetijdsactiviteiten.
Je valt in bij een groepje vaste deelnemers in een leeftijdscategorie. Het programma van die dag/weekend wordt door jou bedacht of is al bedacht door een collega. Hierin kun je samenwerken met een leuke groep collega’s. Zes keer per jaar bieden wij een intervisie. Er is altijd een gedragsdeskundige op de achtergrond.

 

Profiel

Een begeleider met minimaal een MBO-opleiding. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, en bij voorkeur kennis van en ervaring met autisme. Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel inzetbaar, enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Wij bieden

Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, Manager Zorg, 06-33040140.

 

Solliciteren?

Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.