Wij zoeken

Regiebegeleider Dagbehandeling Jeugd

Wij zijn een snelgroeiende dynamische organisatie, die begeleiding en behandeling biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met de diagnose autisme.
In maart gaan we de dagbehandeling voor kinderen uitbreiden. Hiervoor zoeken we Regiebegeleiders. Sta jij open voor een leuke baan als Regiebegeleider Dagbehandeling?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

We bieden dagbehandeling voor kinderen met autisme en andere gerelateerde problematiek die vastlopen in het dagelijks leven. Het hoofddoel van de dagbehandeling is terugkeer naar een passende dagbesteding. Dit kan school zijn maar kan ook een andere daginvulling zijn.

Je begeleidt minimaal twee dagen in de week een groep kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar met een collega. Als regiebegeleider heb je een coördinerende rol en coach je begeleiders op inhoud. De dagbehandeling vindt het hele jaar door plaats met uitzondering van de voorjaarsvakantie (1 week), zomervakantie (4 weken,) najaarsvakantie (1 week) en kerstvakantie (2 weken).

De functie bestaat uit 20 uur per week begeleiding en kan desgewenst worden aangevuld met extra uren voor ambulante begeleiding.

Profiel

 • Een relevante hbo-opleiding met SKJ-registratie
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het groepsgericht werken met kinderen met autisme en aanverwante problematiek; ervaring met Theraplay is een pré
 • Houdingsaspecten: kind en systeemgericht, flexibel, positief, ontwikkelingsgericht, betrokken
 • Vaardigheden: methodisch en multidisciplinair (samen)werken, handelingsplannen maken, oplossingsgericht denken, rode draad bewaken, zelfstandig systeem overleggen voeren
 • Visie: mensgericht, transparant, respectvol, denken in mogelijkheden, buiten kaders kunnen denken
 • In het bezit van rijbewijs en auto
 • Geen 9 – 17 mentaliteit en bereid om incidenteel in de avonduren te werken

 

Wij bieden

 • Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg. Schaal 45
 • Werken in een kleinschalige organisatie met korte lijnen
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, Manager Zorg, 06-33040140.

 

Solliciteren?

Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV voor 18-1-2024 te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 23-1-2024. Als je op uiterlijk donderdag 18-1 geen reactie van ons hebt ontvangen, word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er zijn dan kandidaten die qua kennis en ervaring beter aansluiten. De vacatures worden gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.