Zorgburo de Liemers is op zoek naar:

Lid voor de Raad van Commissarissen
met aandachtsgebied Financiën en IT

 

“Begeleiding is leidend, behandeling ondersteunend” vanuit deze gedachte wordt binnen Zorgburo De Liemers de hulpverlening voor haar cliënten vormgegeven. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat contact met de mens voorop staat en niet de diagnose. Geïnteresseerd zijn in de persoon is van wezenlijk belang, mensen echt zien en horen. Er wordt te allen tijde gekeken naar ieders verhaal, behoeftes en mogelijkheden. Het Zorgburo heeft een gezonde financiële basis en wil in de komende jaren verder groeien. Er liggen uitdagingen op het gebied van huisvesting en we krijgen te maken met een wisseling van directie.

Het nieuwe lid van de RvC wil zich verbinden aan de eigen-wijsheid van Zorgburo De Liemers en brengt daarnaast een aantal specifieke kwaliteiten mee. Hij of zij heeft:

  • een bedrijfskundige of financiële opleiding gevolgd op ten minste HBO niveau en heeft daarnaast aantoonbare kennis van de financiering in de Zorg,
  • ervaring met bedrijfsvoering van een organisatie en heeft daarin meer dan eens ervaring opgedaan met vraagstukken rondom vastgoed,
  • ervaring met M&A.

 

Leden van de RvC ontvangen een passende vergoeding voor hun werkzaamheden, conform de normen van de WNT.

Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Geduldig, positief kritisch, kennis van de GGZ, duidelijk en toegankelijk met een gezonde dosis humor, dan komen we graag met je in contact.

Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met Arnaud van Holst, voorzitter van de RvC te bereiken via rvc@zorgburodeliemers.nl. Via dit mailadres is op aanvraag ook een uitgebreider profiel beschikbaar.

Een motivatie en CV graag sturen naar rvc@zorgburodeliemers.nl.

Reageren kan tot en met 29 juni 2024. Gesprekken met de RvC en de directie vinden plaats op locatie op 4 juli tussen 12.00 en 16.00 uur.