Wij zoeken voor de afdeling Dagbehandeling en Logeren een

Medewerker Logeren

 

Wij bieden logeren aan in de vorm van logeerweekenden en zomerkampen voor kinderen en jongeren met autisme met een normale begaafdheid in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de deelnemers een weekend bezorgd, gewerkt aan behandeldoelen en worden ouders ontlast. Spelenderwijs helpen we de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden van de jeugdige te vergroten. Er is veel aandacht voor de cognitieve en sociale ontwikkeling van de kinderen en jongeren. Sport, spel en andere activiteiten worden ingezet om te werken aan behandeldoelen.

 

De functie

Een weekend per maand (vrijdagmiddag t/m zondag einde van de dag) ga je samen met jouw collega’s naar een vakantiepark. Je begeleidt het gehele logeerweekend zelfstandig een groep van 4 deelnemers. Je bent verantwoordelijk voor de hele gang van zaken van jouw eigen groep tijdens het logeerweekend. Van menu’s bepalen en boodschappen doen tot het ontwikkelen van creatieve activiteiten. Je zorgt voor een veilige, vertrouwde en geborgen sfeer waarin iedereen zich welkom voelt en de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan de individuele behandeldoelen van de deelnemer. Deze doelen staan beschreven in het door jouw opgestelde zorgplan. Contacten onderhouden met de ouders/ verzorgers en de betrokken ambulant begeleider is een belangrijk onderdeel.

Binnen de logeerweekenden werk je samen met een groep leuke collega’s. Zes keer per jaar neem je deel aan  intervisiebijeenkomsten, daarnaast werkbegeleiding. Er is een vastgesteld scholingsprogramma, met daarnaast ruimte voor het inzetten van een persoonlijk scholingsbudget. Er is altijd een gedragsdeskundige op de achtergrond.

 

Profiel

  • Je hebt minimaal een Mbo-opleiding, Zorg en Welzijn.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, en bij voorkeur kennis van en ervaring met autisme.
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel inzetbaar, enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

 Wij bieden

  • Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40
  • Een  onregelmatigheidstoeslag conform de CAO geestelijke gezondheidszorg
  • Werken in een kleinschalige organisatie met korte lijnen, veel eigen inbreng
  • Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding
  • Mogelijkheden om in te vallen bij andere groepen/activiteiten

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Schriever-van Rijswijk 06-33040140.

 

Solliciteren?

Dat kan door voor 23 juni 2024 een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl
De gesprekken vinden plaats op 25 juni 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen in uw eigen netwerk wel.
In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.