Ben jij op zoek naar een hele leuke zaterdagbaan?
Beschikbaar iedere zaterdag of om de zaterdag?
Met een leuke vaste groep collega’s!
Dan zoeken wij jou en word jij misschien onze nieuwe

Begeleider voor de afdeling Vrije Tijd Zaterdaggroep

 

Zorgburo De Liemers biedt begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme met een normale begaafdheid. Wij bieden behandeling, begeleid wonen voor (jong)volwassenen, vrije tijd activiteiten voor kinderen en jongeren, ambulante begeleiding, onderwijsondersteuning, re-integratietrajecten en jobcoaching.

 

De functie

De afdeling Vrije Tijd organiseert wekelijks op zaterdag een activiteit voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid (5 tot 18 jaar). Je krijgt jouw eigen groepje vaste deelnemers in een leeftijdscategorie. Het programma van die dag wordt door jou bedacht. Hierin kun je samenwerken met een leuke groep collega’s. Zes keer per jaar bieden wij een intervisie. Er is altijd een gedragsdeskundige op de achtergrond.

Mogelijkheden om iedere zaterdag te werken of om de zaterdag.

Invallen bij de andere activiteiten is ook een optie. Zoals bijvoorbeeld de logeerweekenden. In kleine groepjes en met vaste medewerkers wordt de kinderen een leuk weekend bezorgd, gewerkt aan leerdoelen en worden ouders ontlast. Ook worden er tijdens de zomervakantie kampen georganiseerd en tijdens alle schoolvakanties vakantieactiviteiten.

Het doel van de activiteiten is het stimuleren van de sociale ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vergroten en het leren variatie aan te brengen in vrijetijdsactiviteiten.

 

Profiel

Een begeleider met minimaal een Mbo-opleiding.
Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, en bij voorkeur kennis van en ervaring met autisme.

Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel inzetbaar, enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden.
In bezit zijn van een rijbewijs en auto is een pré.

 

Wij bieden

Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng.
Een salariëring conform de CAO geestelijke gezondheidszorg, schaal 40.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Schriever- van Rijswijk, teamcoördinator, 06-33040140

Reageren op deze vacature kan door een motivatiebrief met CV te sturen aan: personeelszaken@zorgburodeliemers.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In het kader van de wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.